Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2012 15:42 - Направете детската стая в стил shabby chic
Автор: designdecor Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4390 Коментари: 0 Гласове:
0



Направете детската стая в стил shabby chic
image

Няма родител, който да не знае какви са последиците за мебелите в детската стая след поредната буйна игра на малките палавници. Тогава защо не превърнете дефекта в ефект? Боядисайте старото легло, което вече е омръзнало на детето ви. Белият цвят е добър избор за декориране на детската стая. С него помещението изглежда по-голямо и светло. Ако детето ви предпочита друг цвят, можете да използвате нежните пастелни нюанси на розово, синьо, зелено, жълто. В същия цвят боядисайте дървените плоскости и на останалите мебели в детската стая- гардероб, бюро, стол. След това с шкурка изтъркайте асиметрично част от ръбовете и направете драскотини по плота на бюрото, за да се покаже естествения цвят на дървото. С повече въображение можете да комбинирате различни нюанси, за да постигнете повече настроение.
image

Стаята на малкото момиче ще се превърне в приказно място за него, ако заложите на розовия цвят. Нежните тонове на розовото може да са не само на мебелите. Използвайте ги за пердета, завивки на леглото, дори и в килима на пода. Много сполучлива е комбинацията на бяло и розово. Използвайте я, за да създадете романтично настроение в детската стая и тя да се превърне в привлекателно място за малката принцеса. Не забравяйте да използвате дантели и плисета- те са почти задължителен елемент от стила shabby chic.

За стаята на момчето заложете на зеления или синия цвят. Известно е, че зеленото успокоява. Затова нюансите на гората и тревата са особено подходящи за декорация на стаята на по-буйни малчугани. Синьо в различни тонове по стените в комбинация с бели мебели създава впечатление за кораб сред морските вълни. Това ще развихри въображението на бъдещия морски капитан. Изкуствено състарени мебели и дървен под в стил shabby chic дават повече свобода на обитателите на детските стаи и спокойствие на родителите, че няма да подменят често ожулените от игра дървени части.



Тагове:   интериор,   дизайн,   стая,   shabby chic,   детска,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: designdecor
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 21580
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 1
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930